Video: Urheilun upeimmat hetket vuosien varrelta

Urheilu on pahimmillaan raastavaa, sielua syövää, surun via dolorosaa, mutta parhaimmillaan se antaa niin paljon enemmän kuin mikään muu.  Isot pelit ja hetket urheilussa saavat raavaat tuntemattomat miehet halaamaan toisiaan, sillä ne tuovat niin suurta iloa elämäämme.

Alla olevassa videossa on hyviä esimerkkejä juuri noista parhaista onnistumisten hetkistä useista eri lajeista. Ota itsellesi hetki ja nauti tämä kuusi minuuttia kestävä video kaikessa rauhassa.

https://www.youtube.com/watch?v=RJoewe0Kpi4

Tuoreimmat

162 ottelua NHL:ssä pelannut Joe Morrow siirtyy Porin Ässiin

Ässät on tehnyt loppukauden mittaisen sopimuksen puolustaja Joe Morrow’n kanssa. 28-vuotias kanadalaispuolustaja on pelannut urallaan 162 NHL-ottelua, 174 AHL-ottelua ja 22 KHL-ottelua.

Veikkausliigan pelaajasiirrot kaudella 2020-2021

Katso päivittyvästä artikkelista kaikki Veikkausliigan pelaajasiirrot kaudella 2020-2021.

Red Bull Läpimurto: Jakso 15 – Wisehockeyn älykiekkotilastot

Mitä älykiekkotilastoja Liiga-pelaajat seuraavat itse? ed Bull Läpimurto -dokumenttisarjan kolmannen kauden 15. jaksossa tutustutaan Wisehockeyn älykiekkotilastoihin.

Video: FC Barcelonan tiki-taka jalkapallo oli parhaimmillaan taidetta

FC Barcelona oli usean vuoden ajan maailman paras joukkue. Barcan pelaamista oli yksinkertaisesti maagista katsella, kun Lionel Messi, Andres Iniesta, Sergio Busquets, Cesc Fabregas ja keskikentän moottorina operoinut Xavi pitivät vastustajia pilkkanaan.

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.