Video: Urheilun upeimmat hetket vuosien varrelta

Urheilu on pahimmillaan raastavaa, sielua syövää, surun via dolorosaa, mutta parhaimmillaan se antaa niin paljon enemmän kuin mikään muu.  Isot pelit ja hetket urheilussa saavat raavaat tuntemattomat miehet halaamaan toisiaan, sillä ne tuovat niin suurta iloa elämäämme.

Alla olevassa videossa on hyviä esimerkkejä juuri noista parhaista onnistumisten hetkistä useista eri lajeista. Ota itsellesi hetki ja nauti tämä kuusi minuuttia kestävä video kaikessa rauhassa.

https://www.youtube.com/watch?v=RJoewe0Kpi4

Tuoreimmat

Winnipeg-hyökkääjä Joona Luoto lainalle HIFK:hon

NHL-seura Winnipeg Jets lainaa marraskuun loppuun asti hyökkääjä Joona Luodon HIFK:hon. 22- vuotias hyökkääjä pelasi viime kaudella NHL:ssä 16 ottelua.

FC Inter jatkaa Jose Riveiron komennossa

FC Inter on solminut ensi kauden kattavan jatkosopimuksen päävalmentaja José Riveiron kanssa. Myös hänen valmennustiimissään toimivat apuvalmentaja Sergio Almenara ja fysiikkavalmentaja Michel Bellver ovat tehneet jatkosopimukset samalle ajalle.

Kaksinkertainen Stanley Cup-voittaja Patric Hörnqvist siirtyy Floridaan

33-vuotias ruotsalaishyökkääjä Patric Hörnqvist jatkaa NHL-uraansa Florida Panthersin riveissä. Lue lisää.

KuPSin eurounelma elää – UEL-lohkovaihe yhden voiton päässä!

Kuopion Palloseuran huippuotteet eurokentillä saivat jatkoa, kun KuPS kukisti Eurooppa-liigan 3. karsintakierroksen ottelussa Liettuan mestarijoukkue FK Suduvan 1–0 (1–0). KuPS eteni voitolla Eurooppa-liigan pudotuspelikierrokselle, eli neljänteen ja viimeiseen karsintavaiheeseen.

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.