Video: Usain Bolt debytoi Norjan pääsarjajoukkueessa

Jalkapallo | Video: Usain Bolt debytoi Norjan pääsarjajoukkueessa - Huikean pikajuoksu-uransa viime vuonna lopettanut Usain Bolt nähtiin tiistaina jalkapallokentällä, kun Norjan pääsarjaseura Strømsgodset IF kohtasi Norjan alle 19-vuotiaiden miesten maajoukkueen ystävyysottelussa.

Huikean pikajuoksu-uransa viime vuonna lopettanut Usain Bolt nähtiin tiistaina jalkapallokentällä, kun Norjan pääsarjaseura Strømsgodset IF kohtasi Norjan alle 19-vuotiaiden miesten maajoukkueen ystävyysottelussa.

Bolt on harjoitellut Norjan pääsarjassa tällä hetkellä 12. sijalla olevan Strømsgodsetin mukana viime viikon keskiviikosta lähtien. Jamaikalainen pikakiituri saapui seuraan viikon mittaiselle testijaksolle.

Aikaisemmin mm. Bundesliigaseura Borussia Dortmundin ja Etelä-Afrikan Mamelodi Sundownsin mukana harjoitellut Bolt pääsi näyttämään taitojaan, kun Strømsgodset IF kohtasi tiistaina pelatussa ystävyysottelussa Norjan alle 19-vuotiaiden miesten maajoukkueen.

Pelinumerolla 9,58 pelannut Bolt pääsi kentälle toisella jaksolla 71. peliminuutin kohdalla, kun hänet vaihdettiin Magnus Lankhof-Dalbyn tilalle. Bolt ei saanut ottelun aikana kovinkaan paljon pallokosketuksia. Hänellä oli jopa paikka tasoittaa ottelu vajaa kymmenen minuuttia ennen päätösvihellystä, mutta puskuyritys jäi vajaaksi.

Norjan U19-maajoukkue voitti ottelun lukemin 1-0.

Bolt on saanut erittäin paljon kansainvälistä huomiota Norjan reissunsa aikana. Strømsgodsetin ja Boltin sponsori on PUMA, mutta kyseessä ei kuulemma ole markkinointitempaus.

– Bolt on yksi historian parhaista urheilijoista, ja on selvä, että voimme oppia häneltä paljon. Hänen tulonsa innostaa pelaajia, valmentajia ja koko seuraa, Strømsgodsetin urheilujohtaja Jostein Flo hehkutti seuran nettisivuilla.

Katso videolta Boltin parhaat palat Norjan U19-maajoukkuetta vastaan. Kyllähän näin nopealle kaverille voisi olla käyttöä vaihtomiehenä?

Tuoreimmat

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.