Video: Valtteri Filppulalle kauden toinen maali NHL:ssä

Jääkiekko | Video: Valtteri Filppulalle kauden toinen maali NHL:ssä - Suomalaishyökkääjä Valtteri Filppula teki kauden toisen maalinsa NHL:ssä, kun hänen ja Leo Komarovin edustama New York Islanders kohtasi lauantain ja sunnuntain välisenä yönä Nashville Predatorsin. Filppulan osuma ei kuitenkaan auttanut Islandersia voittoon, sillä Predators vei tasaisen kamppailun lukemin 4-3.

Suomalaishyökkääjä Valtteri Filppula teki kauden toisen maalinsa NHL:ssä, kun hänen ja Leo Komarovin edustama New York Islanders kohtasi lauantain ja sunnuntain välisenä yönä Nashville Predatorsin. Filppulan osuma ei kuitenkaan auttanut Islandersia voittoon, sillä Predators vei tasaisen kamppailun lukemin 4-3.

Filppula teki Islandersin 2-2 tasoitusmaalin toisessa erässä, kun hän ehti ensimmäisenä ketjukaveri Tanner Fritzin laukomaan irtokiekkoon. Filppula onnistui maalinteossa myös kauden avausottelussa, kun Islanders voitti Carolinan 2-1.

Filppula ja Komarov pelasivat Nashvillea vastaan Islandersin nelosketjussa. Molemmille kertyi peliaikaa hieman yli 13 minuuttia ja kummankin tehotilasto jäi yhden maalin plussalle.

Komarov ja Filppula siirtyivät Islandersiin täksi kaudeksi. Komarovin sopimus kattaa seuraavat neljä vuotta ja sopimuksen arvo on noin 10,3 miljoonaa euroa. Filppulan sopimus on yksivuotinen ja hän tienaa sillä reilut 2,3 miljoonaa euroa.

Katso Nashville – New York Islanders ottelun kaikki maalit alemmalta videolta. Nashvillen ruotsalaishyökkääjä Viktor Arvidsson teki ottelussa tehot 2+0.

https://www.youtube.com/watch?v=dytIn7Gc6gU

Tuoreimmat

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.