Video: Vapaaottelija Conor McGregor sekosi täysin – Heitti nokkakärryillä bussia

Vapaaottelija Conor McGregor on tunnettu kuumaverisenä kaverina, mutta tällaista ei kukaan odottanut. McGregorilla oli ollut ilmeisesti riitaa vapaaottelija Khabib Nurmagomedovin kanssa ja tämä meni kohtaamaan hänet UFC223:n lehdistötilaisuuteen.

Kuvamateriaali alkaa siitä, kun McGregor jahtaa Nurmagomedovia, muita vapaaottelijoita ja heidän taustajoukkojaan kuljettanutta bussia. Saatuaan bussin kiinni, hän heitti sitä nokkakärryillä. Bussin ikkuna meni rikki ja muutama vapaaottelija sai siitä vammoja. Vammoja saaneisiin lukeutui mm. Mike Chiesa, joka joutuu loukkaantumisen vuoksi jättämään UFC223:n väliin.

Kahakka ei jäänyt pelkästään UFC:n hoidettavaksi, vaan McGregor etsintäkuulutettiin New Yorkin poliisilaitoksen toimesta. Irlantilainen antautui itse vapaaehtoisesti poliisille.

Alla olevalta videolta voit katsoa tilanteen, kun McGregorilla keitti hieman yli.

Tuoreimmat

Neljä mustaa hevosta toukokuun jääkiekon MM-kisoissa — mihin joukkueet voivat yltää?

Jääkiekkofanit odottavat kuumeisesti Latviassa toukokuun lopulla järjestettävien jääkiekon maailmanmestaruuskisojen alkamista. Kyseessä on järjestyksessään jo 85. kerta kun jääkiekkomaat asettuvat toisiaan vastaan kilpailemaan...

162 ottelua NHL:ssä pelannut Joe Morrow siirtyy Porin Ässiin

Ässät on tehnyt loppukauden mittaisen sopimuksen puolustaja Joe Morrow’n kanssa. 28-vuotias kanadalaispuolustaja on pelannut urallaan 162 NHL-ottelua, 174 AHL-ottelua ja 22 KHL-ottelua.

Veikkausliigan pelaajasiirrot kaudella 2020-2021

Katso päivittyvästä artikkelista kaikki Veikkausliigan pelaajasiirrot kaudella 2020-2021.

Red Bull Läpimurto: Jakso 15 – Wisehockeyn älykiekkotilastot

Mitä älykiekkotilastoja Liiga-pelaajat seuraavat itse? ed Bull Läpimurto -dokumenttisarjan kolmannen kauden 15. jaksossa tutustutaan Wisehockeyn älykiekkotilastoihin.

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.