Video: Vapaaottelija Conor McGregor sekosi täysin – Heitti nokkakärryillä bussia

Vapaaottelija Conor McGregor on tunnettu kuumaverisenä kaverina, mutta tällaista ei kukaan odottanut. McGregorilla oli ollut ilmeisesti riitaa vapaaottelija Khabib Nurmagomedovin kanssa ja tämä meni kohtaamaan hänet UFC223:n lehdistötilaisuuteen.

Kuvamateriaali alkaa siitä, kun McGregor jahtaa Nurmagomedovia, muita vapaaottelijoita ja heidän taustajoukkojaan kuljettanutta bussia. Saatuaan bussin kiinni, hän heitti sitä nokkakärryillä. Bussin ikkuna meni rikki ja muutama vapaaottelija sai siitä vammoja. Vammoja saaneisiin lukeutui mm. Mike Chiesa, joka joutuu loukkaantumisen vuoksi jättämään UFC223:n väliin.

Kahakka ei jäänyt pelkästään UFC:n hoidettavaksi, vaan McGregor etsintäkuulutettiin New Yorkin poliisilaitoksen toimesta. Irlantilainen antautui itse vapaaehtoisesti poliisille.

Alla olevalta videolta voit katsoa tilanteen, kun McGregorilla keitti hieman yli.

Tuoreimmat

BBC: Valioliiga palaa tauolta 17. kesäkuuta

BBC:n tietojen mukaan Englannin Valioliiga jatkuu 17. kesäkuuta.

Petra Nieminen valittiin Ruotsin liigan parhaaksi pelaajaksi

21-vuotias suomalaisjääkiekkoilija Petra Nieminen on valittu Ruotsin naisten jääkiekkoliigan arvokkaimmaksi pelaajaksi kaudella 2019-2020. Valinnan tekivät muut liigapelaajat.

Puolan maajoukkuepuolustaja Marcin Kolusz Sportiin: ”Kortti, joka haluttiin ehdottomasti katsoa”

Puolan maajoukkueessa vuosia kapteenina toiminut puolustaja Marcin Kolusz on tehnyt Vaasan Sportin kanssa 1+1-vuotisen sopimuksen, joka sisältää kahden kuukauden try out-jakson.

Minna Sten jatkaa Peli-Karhuissa – tuleva kausi jo 15. pääsarjatasolla

Uransa aikana kaksi Suomen mestaruutta voittanut ja kahdesti vuoden puolustuspelaajaksi valittu Minna Sten, 32, on tehnyt vuoden mittaisen sopimuksen Kotkan Peli-Karhujen kanssa.

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.