Video: Vapaaottelija Conor McGregor sekosi täysin – Heitti nokkakärryillä bussia

Vapaaottelija Conor McGregor on tunnettu kuumaverisenä kaverina, mutta tällaista ei kukaan odottanut. McGregorilla oli ollut ilmeisesti riitaa vapaaottelija Khabib Nurmagomedovin kanssa ja tämä meni kohtaamaan hänet UFC223:n lehdistötilaisuuteen.

Kuvamateriaali alkaa siitä, kun McGregor jahtaa Nurmagomedovia, muita vapaaottelijoita ja heidän taustajoukkojaan kuljettanutta bussia. Saatuaan bussin kiinni, hän heitti sitä nokkakärryillä. Bussin ikkuna meni rikki ja muutama vapaaottelija sai siitä vammoja. Vammoja saaneisiin lukeutui mm. Mike Chiesa, joka joutuu loukkaantumisen vuoksi jättämään UFC223:n väliin.

Kahakka ei jäänyt pelkästään UFC:n hoidettavaksi, vaan McGregor etsintäkuulutettiin New Yorkin poliisilaitoksen toimesta. Irlantilainen antautui itse vapaaehtoisesti poliisille.

Alla olevalta videolta voit katsoa tilanteen, kun McGregorilla keitti hieman yli.

Tuoreimmat

Francesco Totti 44 vuotta – katso ”Il Capitanon” uran 10 hienointa maalia!

Francesco Totti täyttää 44 vuotta. AS Roman ja Italian maajoukkueen jalkapallolegenda Francesco Totti lopetti vuonna 1993 alkaneen ammattilaisuransa kauden 2017 päätteeksi. "Il Capitanon" viimeiseksi otteluksi...

Winnipeg-hyökkääjä Joona Luoto lainalle HIFK:hon

NHL-seura Winnipeg Jets lainaa marraskuun loppuun asti hyökkääjä Joona Luodon HIFK:hon. 22- vuotias hyökkääjä pelasi viime kaudella NHL:ssä 16 ottelua.

FC Inter jatkaa Jose Riveiron komennossa

FC Inter on solminut ensi kauden kattavan jatkosopimuksen päävalmentaja José Riveiron kanssa. Myös hänen valmennustiimissään toimivat apuvalmentaja Sergio Almenara ja fysiikkavalmentaja Michel Bellver ovat tehneet jatkosopimukset samalle ajalle.

Kaksinkertainen Stanley Cup-voittaja Patric Hörnqvist siirtyy Floridaan

33-vuotias ruotsalaishyökkääjä Patric Hörnqvist jatkaa NHL-uraansa Florida Panthersin riveissä. Lue lisää.

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.