Video: Venäjän maajoukkuepelaajat kävivät väkivaltaisesti käsiksi valtion virkamieheen

Venäjän liigan Krasnodarissa pelaava Pavel Mamaev ja Pietarin Zenitissä pelaava Alexander Kokorin hölmöilivät pahemman kerran moskovalaisessa kahvilassa. Kaksikko marssi kahvilaan, jossa he kävivät väkivaltaisesti käsiksi siellä asioineeseen mieshenkilöön, joka on Venäjän valtion virkamies.

Krasnodar etsii keinoja, joilla se pystyisi purkamaan Mamaevin sopimuksen ja Zenit on kuvaillut Kokorinin roolia tilanteessa iljettäväksi. Zenit tiedotti kotisivuillaan odottavansa lisäinformaatiota tilanteesta, jonka jälkeen se tekee päätöksensä Kokorinin suhteen.

Venäjän urheiluministeri Pavel Kolobkov sanoi, että pelaajien käytös ei ollut hyväksyttävää ja he langettivat ikävän varjon Venäjän jalkapallolle.

”Nämä kaverit eivät pelaa Venäjän maajoukkueessa ja eivät selvästikään tule jatkossa pelaamaankaan”.

Pavel Mamaev on edustanut Venäjän maajoukkuetta 15 kertaa. Alexander Kokorin on edustanut Venäjän maajoukkuetta 48 kertaa, joissa on syntynyt 12 maalia.

Katso tilanne kahvilasta alla olevalta videolta.

https://www.youtube.com/watch?v=ngZgIJFLVDQ

Tuoreimmat

162 ottelua NHL:ssä pelannut Joe Morrow siirtyy Porin Ässiin

Ässät on tehnyt loppukauden mittaisen sopimuksen puolustaja Joe Morrow’n kanssa. 28-vuotias kanadalaispuolustaja on pelannut urallaan 162 NHL-ottelua, 174 AHL-ottelua ja 22 KHL-ottelua.

Veikkausliigan pelaajasiirrot kaudella 2020-2021

Katso päivittyvästä artikkelista kaikki Veikkausliigan pelaajasiirrot kaudella 2020-2021.

Red Bull Läpimurto: Jakso 15 – Wisehockeyn älykiekkotilastot

Mitä älykiekkotilastoja Liiga-pelaajat seuraavat itse? ed Bull Läpimurto -dokumenttisarjan kolmannen kauden 15. jaksossa tutustutaan Wisehockeyn älykiekkotilastoihin.

Video: FC Barcelonan tiki-taka jalkapallo oli parhaimmillaan taidetta

FC Barcelona oli usean vuoden ajan maailman paras joukkue. Barcan pelaamista oli yksinkertaisesti maagista katsella, kun Lionel Messi, Andres Iniesta, Sergio Busquets, Cesc Fabregas ja keskikentän moottorina operoinut Xavi pitivät vastustajia pilkkanaan.

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.