Video: Venäjän maajoukkuepelaajat kävivät väkivaltaisesti käsiksi valtion virkamieheen

Venäjän liigan Krasnodarissa pelaava Pavel Mamaev ja Pietarin Zenitissä pelaava Alexander Kokorin hölmöilivät pahemman kerran moskovalaisessa kahvilassa. Kaksikko marssi kahvilaan, jossa he kävivät väkivaltaisesti käsiksi siellä asioineeseen mieshenkilöön, joka on Venäjän valtion virkamies.

Krasnodar etsii keinoja, joilla se pystyisi purkamaan Mamaevin sopimuksen ja Zenit on kuvaillut Kokorinin roolia tilanteessa iljettäväksi. Zenit tiedotti kotisivuillaan odottavansa lisäinformaatiota tilanteesta, jonka jälkeen se tekee päätöksensä Kokorinin suhteen.

Venäjän urheiluministeri Pavel Kolobkov sanoi, että pelaajien käytös ei ollut hyväksyttävää ja he langettivat ikävän varjon Venäjän jalkapallolle.

”Nämä kaverit eivät pelaa Venäjän maajoukkueessa ja eivät selvästikään tule jatkossa pelaamaankaan”.

Pavel Mamaev on edustanut Venäjän maajoukkuetta 15 kertaa. Alexander Kokorin on edustanut Venäjän maajoukkuetta 48 kertaa, joissa on syntynyt 12 maalia.

Katso tilanne kahvilasta alla olevalta videolta.

https://www.youtube.com/watch?v=ngZgIJFLVDQ

Tuoreimmat

Winnipeg Jets lainaa Kristian Vesalaisen HPK:hon

HPK on solminut toistaiseksi voimassa olevan pelaajasopimuksen Kristian Vesalaisen kanssa.

HJK nollasi HIFK:n – katso huippuhetket sunnuntain otteluista

Veikkausliigassa pelattiin sunnuntaina neljä ottelua. HIFK joutui kauden toisessa Stadin derbyssä tunnustamaan HJK:n paremmakseen 3-0-numeroin.

Arsenalista ja Manchester Unitedista tutun Danny Welbeckin ura jatkuu Valioliigassa

Danny Welbeck allekirjoitti yksivuotisen sopimuksen Valioliigassa pelaavan Brightonin kanssa. Lue lisää ja katso Welbeckin TOP10-maalit.

Arizonan huippulupaus Barrett Hayton lainalle Ilvekseen

Viime kaudella Arizona Coyotesin NHL-joukkueeseen noussut Barrett Hayton on seuran ensimmäisen kierroksen varaus vuodelta 2018 ja MM-kultaa voittaneen Kanadan alle 20-vuotiaiden maajoukkueen kapteeni.

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.