Video: Zlatan on tehnyt 21 maalia MLS:ssä – katso kaikki maalit

Jalkapallo | Video: Zlatan on tehnyt 21 maalia MLS:ssä - katso kaikki maalit - Los Angeles Galaxyssa pelaava ruotsalaisjalkapalloilija Zlatan Ibrahimovic on Pohjois-Amerikan jalkapalloliiga MLS:n maalipörssissä toisena 21 osumalla.

Los Angeles Galaxyssa pelaava ruotsalaisjalkapalloilija Zlatan Ibrahimovic on Pohjois-Amerikan jalkapalloliiga MLS:n maalipörssissä toisena 21 osumalla.

Ruotsin jalkapallohistorian paras pelaaja teki heti debyyttiottelussaan maalin, joka vankisti hänen asemaansa yhtenä kaikkien aikojen parhaimpana jalkapalloilijana. Erikseen mainitsemisen arvoinen on myös Zlatanin uran 500:s maali, joka syntyi tyylikkäällä skorpionipotkulla.

25 sarjaottelussa yhteensä 21 maalia viimeistellyt Zlatan on tehnyt neljässä edellisessä ottelussa viisi maalia. Kauden 21:s maali tuli edellisessä ottelussa Sporting Kansas Cityä vastaan, kun hän iski pallon verkkoon rangaistuspotkusta.

Zlatania enemmän maaleja MLS:ssä on tehnyt vain Atlanta Unitedissa pelaava kolumbialainen Joseph Martinez, jolla on kasassa peräti 30 maalia.

La Galaxy on tällä hetkellä läntisessä konferenssissa seitsemäntenä ja seura taistelee paikasta MLS:n pudotuspeleihin. MLS:ssä on mukana 23 joukkuetta, joista 20 tulee Yhdysvalloista ja kolme Kanadasta. Kahdesta konferenssista (läntinen ja itäinen) etenee molemmista kuusi parasta joukkuetta pudotuspeleihin.

Katso videon maalipaketista Zlatanin 20/21. Viimeisimmän Zlatanin maaleista (#21) voit katsoa yksittäisenä alemmalta videolta.

Tuoreimmat

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.