Vili Saarijärvi Lukkoon: ”Ei tarvitse miettiä riittääkö taso”

Jääkiekko | Vili Saarijärvi Lukkoon: "Ei tarvitse miettiä riittääkö taso" - 22-vuotias suomalaispuolustaja Vili Saarijärvi vahvistaa Rauman Lukkoa seuraavan kahden kauden aikana. Saarijärvi siirtyy Rauman Lukkoon AHL-joukkue Tucson Roadrunnersista.

22-vuotias suomalaispuolustaja Vili Saarijärvi vahvistaa Rauman Lukkoa seuraavan kahden kauden aikana. Rovaniemellä syntynyt ja Kärppien junioripolun läpikäynyt Saarijärvi siirtyy Rauman Lukkoon AHL-joukkue Tucson Roadrunnersista. 

Saarijärvi on nuorten maailmanmestari vuodelta 2016.

– Vilin potentiaali on todella korkealla. Hän on yrittänyt saada NHL-ovea auki, mutta vielä se ei ole ihan auennut. Tavallaan nyt Amerikan valloitukseen hänelle aikalisä ja meille pelaamaan. Yhteinen tavoitetila on selvä. Kaksi huippukautta Rauman Lukon paidassa ja toivon mukaan hän saa sitten uuden mahdollisuuden NHL:ssa, Lukon urheilujohtaja Kalle Sahlstedt kertoo seuran verkkosivuilla.

– Hän on jo vakio AHL:n pelaaja mikä kertoo tasosta. Veti upeat kaksikymppisten kisat (U20), joten tiedämme että liigaan on tulossa todella kovatasoinen pelaaja. Ei tarvitse miettiä riittääkö taso. Se riittää varmasti. Rehellisesti on sanottava, että odotuksissa on hänen olevan liigatasolla kärkipuolustajia, Sahlstedt jatkaa.

Lukon tiedotteen mukaan Saarijärvellä oli eri vaihtoehtoja, mutta keskustelut Sahlstedtin kanssa saivat puolustajan vakuuttumaan.

– Raumalla on iso tuki yhteisöltä ja kiekkobuumi kasvanut. Lukon pelityyli sopii minulle, ja Rauma on paras paikka itselleni kehittyä, Saarijärvi taustoittaa.

Katso kaikkien Liiga-seurojen sopimustilanteet kaudella 2020-2021

Tuoreimmat

Ykkönen: Gnistanille ja MuSa:lle liigakokemusta

Lähes kaksi vuotta loukkaantumisen takia pelaamatta ollut Masar Ömer siirtyy Ykkösen nousijajoukkue Gnistaniin ja 39 liigaottelua pelannut Fareed Sadat Musan Salamaan.

Veikkausliigan avauskierroksella tehtiin yhteensä 21 maalia

Veikkausliigan ensimmäisen ottelukierroksen kuudessa pelissä tehtiin yhteensä 21 maalia, eli ottelukohtainen maalikeskiarvo oli 3,5 osumaa.

Video: Teemu Selänne teki spagaatin suorassa TV-lähetyksessä

Jääkiekkolegenda Teemu Selänne teki vuonna 2018 Pyeongchangin talviolympialaisissa erikoisen tempun suorassa Eurosportin TV-lähetyksessä, kun hän hävisi aiemmin asetetun vedon.

Kärpiltä huippuhankinta – Libor Sulak siirtyy Ouluun

Oulun Kärpät on solminut yksivuotisen sopimuksen puolustaja Libor Sulakin kanssa. Tsekkiläinen Sulak, 26, edusti viime kaudella KHL:n Severstal Cherepovetsia ja Liigan KooKoota.

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.