Vili Saarijärvi Lukkoon: ”Ei tarvitse miettiä riittääkö taso”

Jääkiekko | Vili Saarijärvi Lukkoon: "Ei tarvitse miettiä riittääkö taso" - 22-vuotias suomalaispuolustaja Vili Saarijärvi vahvistaa Rauman Lukkoa seuraavan kahden kauden aikana. Saarijärvi siirtyy Rauman Lukkoon AHL-joukkue Tucson Roadrunnersista.

22-vuotias suomalaispuolustaja Vili Saarijärvi vahvistaa Rauman Lukkoa seuraavan kahden kauden aikana. Rovaniemellä syntynyt ja Kärppien junioripolun läpikäynyt Saarijärvi siirtyy Rauman Lukkoon AHL-joukkue Tucson Roadrunnersista. 

Saarijärvi on nuorten maailmanmestari vuodelta 2016.

– Vilin potentiaali on todella korkealla. Hän on yrittänyt saada NHL-ovea auki, mutta vielä se ei ole ihan auennut. Tavallaan nyt Amerikan valloitukseen hänelle aikalisä ja meille pelaamaan. Yhteinen tavoitetila on selvä. Kaksi huippukautta Rauman Lukon paidassa ja toivon mukaan hän saa sitten uuden mahdollisuuden NHL:ssa, Lukon urheilujohtaja Kalle Sahlstedt kertoo seuran verkkosivuilla.

– Hän on jo vakio AHL:n pelaaja mikä kertoo tasosta. Veti upeat kaksikymppisten kisat (U20), joten tiedämme että liigaan on tulossa todella kovatasoinen pelaaja. Ei tarvitse miettiä riittääkö taso. Se riittää varmasti. Rehellisesti on sanottava, että odotuksissa on hänen olevan liigatasolla kärkipuolustajia, Sahlstedt jatkaa.

Lukon tiedotteen mukaan Saarijärvellä oli eri vaihtoehtoja, mutta keskustelut Sahlstedtin kanssa saivat puolustajan vakuuttumaan.

– Raumalla on iso tuki yhteisöltä ja kiekkobuumi kasvanut. Lukon pelityyli sopii minulle, ja Rauma on paras paikka itselleni kehittyä, Saarijärvi taustoittaa.

Katso kaikkien Liiga-seurojen sopimustilanteet kaudella 2020-2021

Tuoreimmat

Francesco Totti 44 vuotta – katso ”Il Capitanon” uran 10 hienointa maalia!

Francesco Totti täyttää 44 vuotta. AS Roman ja Italian maajoukkueen jalkapallolegenda Francesco Totti lopetti vuonna 1993 alkaneen ammattilaisuransa kauden 2017 päätteeksi. "Il Capitanon" viimeiseksi otteluksi...

Winnipeg-hyökkääjä Joona Luoto lainalle HIFK:hon

NHL-seura Winnipeg Jets lainaa marraskuun loppuun asti hyökkääjä Joona Luodon HIFK:hon. 22- vuotias hyökkääjä pelasi viime kaudella NHL:ssä 16 ottelua.

FC Inter jatkaa Jose Riveiron komennossa

FC Inter on solminut ensi kauden kattavan jatkosopimuksen päävalmentaja José Riveiron kanssa. Myös hänen valmennustiimissään toimivat apuvalmentaja Sergio Almenara ja fysiikkavalmentaja Michel Bellver ovat tehneet jatkosopimukset samalle ajalle.

Kaksinkertainen Stanley Cup-voittaja Patric Hörnqvist siirtyy Floridaan

33-vuotias ruotsalaishyökkääjä Patric Hörnqvist jatkaa NHL-uraansa Florida Panthersin riveissä. Lue lisää.

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.