Villarreal hyllytti Semedon – Syytettynä murhan yrityksestä

Jalkapallo | Villarreal hyllytti Semedon - Syytettynä murhan yrityksestä - Espanjan LaLiga-seura Villarreal on hyllyttänyt palkatta viime kesän suurhankinta Rúben Semedon. Topparina tai keskikentän pohjalla viihtyvä portugalilainen istuu tällä hetkellä tutkintavankeudessa todella vakavien syytteiden vuoksi.

Espanjan LaLiga-seura Villarreal on hyllyttänyt palkatta viime kesän suurhankinta Rúben Semedon. Topparina tai keskikentän pohjalla viihtyvä portugalilainen istuu tällä hetkellä tutkintavankeudessa todella vakavien syytteiden vuoksi.

Semedo, 23, on syytettynä mm. murhan yrityksestä, ryöstöstä, pahoinpitelystä sekä laittomien aseiden hallussapidosta. Sporting Lissabonissa suuren yleisön tietoisuuteen tullut, ja viime kesänä 14 miljoonalla eurolla Villarrealiin siirtynyt Semedo kiistää itse kaikki syytteet.

– Villarreal haluaa ilmaista järkytyksensä niistä vakavista rikoksista, joista Rúben Semedoa syytetään. Vaikka uskomme oikeusjärjestelmään ja kunnioitamme periaatetta, että jokainen on syytön kunnes syylliseksi todistettu, seura on päättänyt hyllyttää pelaajan ilman palkkaa kunnes tilanne on ratkennut, seura kertoi tiedotteessaan.

Tuoreimmat

162 ottelua NHL:ssä pelannut Joe Morrow siirtyy Porin Ässiin

Ässät on tehnyt loppukauden mittaisen sopimuksen puolustaja Joe Morrow’n kanssa. 28-vuotias kanadalaispuolustaja on pelannut urallaan 162 NHL-ottelua, 174 AHL-ottelua ja 22 KHL-ottelua.

Veikkausliigan pelaajasiirrot kaudella 2020-2021

Katso päivittyvästä artikkelista kaikki Veikkausliigan pelaajasiirrot kaudella 2020-2021.

Red Bull Läpimurto: Jakso 15 – Wisehockeyn älykiekkotilastot

Mitä älykiekkotilastoja Liiga-pelaajat seuraavat itse? ed Bull Läpimurto -dokumenttisarjan kolmannen kauden 15. jaksossa tutustutaan Wisehockeyn älykiekkotilastoihin.

Video: FC Barcelonan tiki-taka jalkapallo oli parhaimmillaan taidetta

FC Barcelona oli usean vuoden ajan maailman paras joukkue. Barcan pelaamista oli yksinkertaisesti maagista katsella, kun Lionel Messi, Andres Iniesta, Sergio Busquets, Cesc Fabregas ja keskikentän moottorina operoinut Xavi pitivät vastustajia pilkkanaan.

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.