Villarreal hyllytti Semedon – Syytettynä murhan yrityksestä

Jalkapallo | Villarreal hyllytti Semedon - Syytettynä murhan yrityksestä - Espanjan LaLiga-seura Villarreal on hyllyttänyt palkatta viime kesän suurhankinta Rúben Semedon. Topparina tai keskikentän pohjalla viihtyvä portugalilainen istuu tällä hetkellä tutkintavankeudessa todella vakavien syytteiden vuoksi.

Espanjan LaLiga-seura Villarreal on hyllyttänyt palkatta viime kesän suurhankinta Rúben Semedon. Topparina tai keskikentän pohjalla viihtyvä portugalilainen istuu tällä hetkellä tutkintavankeudessa todella vakavien syytteiden vuoksi.

Semedo, 23, on syytettynä mm. murhan yrityksestä, ryöstöstä, pahoinpitelystä sekä laittomien aseiden hallussapidosta. Sporting Lissabonissa suuren yleisön tietoisuuteen tullut, ja viime kesänä 14 miljoonalla eurolla Villarrealiin siirtynyt Semedo kiistää itse kaikki syytteet.

– Villarreal haluaa ilmaista järkytyksensä niistä vakavista rikoksista, joista Rúben Semedoa syytetään. Vaikka uskomme oikeusjärjestelmään ja kunnioitamme periaatetta, että jokainen on syytön kunnes syylliseksi todistettu, seura on päättänyt hyllyttää pelaajan ilman palkkaa kunnes tilanne on ratkennut, seura kertoi tiedotteessaan.

Tuoreimmat

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.