Virallista: 18-vuotias brassilupaus Vinícius Júnior siirtyy Real Madridiin

Real Madrid tiedotti perjantaina allekirjoittaneensa pelaajasopimuksen 18-vuotiaan brasilialaishyökkääjä Vinícius Júniorin kanssa. Vinícius Jr. siirtyy Real Madridiin kasvattajaseurastaan Flamengosta.

16-vuotiaana Brasilian pääsarjassa debytoinutta Vinícius Júnioria on verrattu jo pienestä pitäen Neymariin. Superlupaavan laitahyökkääjän on tarkoitus jatkaa vielä ainakin seuraava kausi kasvattajaseurassaan Flamengossa lainasopimuksella. Real Madrid tulee maksamaan Vinícius Júniorista arvioiden mukaan 45 miljoonan euron siirtokorvauksen.

– Pelaaminen Real Madridissa on minulle unelmien täyttymys. Tämä on paras mahdollisuus, mitä jalkapalloilija voi saada. Olen valmis tekemään valtavasti töitä, että nousen Real Madridissa huippupelaajaksi, Vinícius Júnior kertoi Santiago Bernabeulla järjestetyssä esittelytilaisuudessa.

Vinícius Júniorin siirtyminen Madridiin vahvistettiin jo toukokuussa 2017, mutta nyt siirrolle saatiin vihdoin sinetti, kun brasilialaishyökkääjästä tuli täysi-ikäinen. Fifan sääntöjen mukaan kansainväliset siirrot eivät ole mahdollisia alle 18-vuotiailla pelaajilla.

Vinícius Júnior johdatti viime vuonna Brasilian Etelä-Amerikan alle 17-vuotiaiden mestaruuteen tekemällä lopputurnauksessa seitsemän maalia ja hänet valittiin kisojen parhaaksi pelaajaksi.

Myös FC Barcelona oli nopeaksi ja taitavaksi luonnehditun hyökkääjän kintereillä. Transfermaktin mukaan hän on pelannut Flamengon riveissä 49 virallista ottelua ja tehnyt niissä 10 maalia. Katso videolta minkälainen pelaaja on kyseessä.

https://www.youtube.com/watch?v=v9Hc8UbEfOU

Tuoreimmat

BBC: Valioliiga palaa tauolta 17. kesäkuuta

BBC:n tietojen mukaan Englannin Valioliiga jatkuu 17. kesäkuuta.

Petra Nieminen valittiin Ruotsin liigan parhaaksi pelaajaksi

21-vuotias suomalaisjääkiekkoilija Petra Nieminen on valittu Ruotsin naisten jääkiekkoliigan arvokkaimmaksi pelaajaksi kaudella 2019-2020. Valinnan tekivät muut liigapelaajat.

Puolan maajoukkuepuolustaja Marcin Kolusz Sportiin: ”Kortti, joka haluttiin ehdottomasti katsoa”

Puolan maajoukkueessa vuosia kapteenina toiminut puolustaja Marcin Kolusz on tehnyt Vaasan Sportin kanssa 1+1-vuotisen sopimuksen, joka sisältää kahden kuukauden try out-jakson.

Minna Sten jatkaa Peli-Karhuissa – tuleva kausi jo 15. pääsarjatasolla

Uransa aikana kaksi Suomen mestaruutta voittanut ja kahdesti vuoden puolustuspelaajaksi valittu Minna Sten, 32, on tehnyt vuoden mittaisen sopimuksen Kotkan Peli-Karhujen kanssa.

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.