Viron maajoukkuekeskikenttäpelaaja Artjom Dmitrijev siirtyy FC Lahteen

Jalkapallo | Viron maajoukkuekeskikenttäpelaaja Artjom Dmitrijev siirtyy FC Lahteen - Keskikentällä viihtyvä 29-vuotias Dmitrijev on viimeksi edustanut kotimaansa Nõmme Kaljua. Uransa aikana 184-senttinen Levadian ja TVMK:n kasvatti on pelannut myös Belgian toisella ja kolmannella sarjatasolla ja Liettuan pääsarjassa.
Kuva: FC Lahti)

FC Lahti on solminut vuoden mittaisen pelaajasopimuksen Viron maajoukkuemiehen Artjom Dmitrijevin kanssa. Huhtikuussa alkavaan liigakauteen valmistautuva lahtelaisseura tiedottaa sopimuksesta verkkosivuillaan.

Keskikentällä viihtyvä 29-vuotias Dmitrijev on viimeksi edustanut kotimaansa Nõmme Kaljua. Uransa aikana 184-senttinen Levadian ja TVMK:n kasvatti on pelannut myös Belgian toisella ja kolmannella sarjatasolla ja Liettuan pääsarjassa.

Tallinnassa syntynyt Dmitrijev on pelannut urallaan kahdeksan maaottelua, joista edellinen on tämän talven Ruotsi-ottelusta. Kotimaansa pääsarjassa virolainen pelasi viime kaudella 33 ottelua tehden 11 maalia. Yhteensä hän on pelannut Viron pääsarjassa 179 ottelua. Maaleja Dmitrijev on viimeistellyt komeat 54 kappaletta. Hän on myös kohdannut FC Lahden Nõmme Kaljun paidassa.

FC Lahden päävalmentaja Toni Korkeakunnas on tyytyväinen uuteen vahvistukseensa. Hänen mukaansa Dmitrijev on erittäin fyysinen ja pallovarma pelaaja.

– Dmitrijev on kokenut, fyysinen, pallovarma ja taitava pelaaja. Hän on menestynyt Virossa ja hänellä on kokemusta europeleistä. Hän tuo meidän nuorelle joukkueelle lisää kaivattua kokemusta. Olemme pitkään etsineet puolustavaa keskikenttämiestä, joka on fyysinen ja pystyy pysäyttämään hyökkäyksiä. Nyt sellainen on löydetty ja saatu Lahteen. Tarvittaessa Dmitrijev pystyy pelaamaan myös kymppipaikalla, mutta Nõmme Kaljussa ja maajoukkueessa hän on pelannut puolustavana keskikenttämiehenä, Korkeakunnas kertoo FC Lahden verkkosivuilla.

Artjom Dmitrijevin sopimuksen myötä FC Lahdella on kasassa 23 pelaajasopimusta.

Tuoreimmat

Neljä mustaa hevosta toukokuun jääkiekon MM-kisoissa — mihin joukkueet voivat yltää?

Jääkiekkofanit odottavat kuumeisesti Latviassa toukokuun lopulla järjestettävien jääkiekon maailmanmestaruuskisojen alkamista. Kyseessä on järjestyksessään jo 85. kerta kun jääkiekkomaat asettuvat toisiaan vastaan kilpailemaan...

162 ottelua NHL:ssä pelannut Joe Morrow siirtyy Porin Ässiin

Ässät on tehnyt loppukauden mittaisen sopimuksen puolustaja Joe Morrow’n kanssa. 28-vuotias kanadalaispuolustaja on pelannut urallaan 162 NHL-ottelua, 174 AHL-ottelua ja 22 KHL-ottelua.

Veikkausliigan pelaajasiirrot kaudella 2020-2021

Katso päivittyvästä artikkelista kaikki Veikkausliigan pelaajasiirrot kaudella 2020-2021.

Red Bull Läpimurto: Jakso 15 – Wisehockeyn älykiekkotilastot

Mitä älykiekkotilastoja Liiga-pelaajat seuraavat itse? ed Bull Läpimurto -dokumenttisarjan kolmannen kauden 15. jaksossa tutustutaan Wisehockeyn älykiekkotilastoihin.

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.