Wayne Rooney siirtymässä MLS:ään

Jalkapallo | Wayne Rooney siirtymässä MLS:ään - Evertoniin viime kesänä Manchester Unitedista siirtynyt Wayne Rooney on lähellä siirtoa MLS-seura DC Unitediin. Monet lähteet kertoivat jo pari viikkoa sitten, että Everton-hyökkääjä on lähtökuopissa ja miehen todennäköinen uusi osoite löytyy Yhdysvalloista.

Evertoniin viime kesänä Manchester Unitedista siirtynyt Wayne Rooney on lähellä siirtoa MLS-seura DC Unitediin. Monet lähteet kertoivat jo pari viikkoa sitten, että Everton-hyökkääjä on lähtökuopissa ja miehen todennäköinen uusi osoite löytyy Yhdysvalloista.

Raporttien mukaan Rooney, 32, tulee allekirjoittamaan kaksivuotisen sopimuksen DC Unitedin kanssa. Toissa kaudella kärkipari Zlatan Ibrahimovićin kanssa maaleja ManU:n laskuun mättänyt Rooney seuraa näin siis Zlatanin jalanjälkiä MLS-kentille.

Rooneyn tiedetään olleen Washingtonissa tällä viikolla keskustelemassa sopimuksesta ja tutustumassa Unitedin kotiareenaan Audi Fieldiin.

United-luotsi Ben Olsen oli vielä varovainen kommentoidessaan Rooney-siirtoa, mutta myönsi kiinnostusta olevan englantilaiskärkeen.

– Kiinnostusta löytyy meidän puoleltamme Wayne Rooneyhin, ja uskomme myös hänen leirinsä olevan kiinnostuneita siirrosta meille. Toivon todella, että siirto menee läpi, koska hän on erittäin hyvä pelaaja ja hän olisi upea lisä sarjallemme, Olsen kommentoi Rooney-huhuja.

Katso tästä Rooneyn maaleja miehen viimeisiltä kausilta Englannista.

https://youtu.be/jE6PWwjTZQo

 

Tuoreimmat

Francesco Totti 44 vuotta – katso ”Il Capitanon” uran 10 hienointa maalia!

Francesco Totti täyttää 44 vuotta. AS Roman ja Italian maajoukkueen jalkapallolegenda Francesco Totti lopetti vuonna 1993 alkaneen ammattilaisuransa kauden 2017 päätteeksi. "Il Capitanon" viimeiseksi otteluksi...

Winnipeg-hyökkääjä Joona Luoto lainalle HIFK:hon

NHL-seura Winnipeg Jets lainaa marraskuun loppuun asti hyökkääjä Joona Luodon HIFK:hon. 22- vuotias hyökkääjä pelasi viime kaudella NHL:ssä 16 ottelua.

FC Inter jatkaa Jose Riveiron komennossa

FC Inter on solminut ensi kauden kattavan jatkosopimuksen päävalmentaja José Riveiron kanssa. Myös hänen valmennustiimissään toimivat apuvalmentaja Sergio Almenara ja fysiikkavalmentaja Michel Bellver ovat tehneet jatkosopimukset samalle ajalle.

Kaksinkertainen Stanley Cup-voittaja Patric Hörnqvist siirtyy Floridaan

33-vuotias ruotsalaishyökkääjä Patric Hörnqvist jatkaa NHL-uraansa Florida Panthersin riveissä. Lue lisää.

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.