Wayne Rooney siirtymässä MLS:ään

Jalkapallo | Wayne Rooney siirtymässä MLS:ään - Evertoniin viime kesänä Manchester Unitedista siirtynyt Wayne Rooney on lähellä siirtoa MLS-seura DC Unitediin. Monet lähteet kertoivat jo pari viikkoa sitten, että Everton-hyökkääjä on lähtökuopissa ja miehen todennäköinen uusi osoite löytyy Yhdysvalloista.

Evertoniin viime kesänä Manchester Unitedista siirtynyt Wayne Rooney on lähellä siirtoa MLS-seura DC Unitediin. Monet lähteet kertoivat jo pari viikkoa sitten, että Everton-hyökkääjä on lähtökuopissa ja miehen todennäköinen uusi osoite löytyy Yhdysvalloista.

Raporttien mukaan Rooney, 32, tulee allekirjoittamaan kaksivuotisen sopimuksen DC Unitedin kanssa. Toissa kaudella kärkipari Zlatan Ibrahimovićin kanssa maaleja ManU:n laskuun mättänyt Rooney seuraa näin siis Zlatanin jalanjälkiä MLS-kentille.

Rooneyn tiedetään olleen Washingtonissa tällä viikolla keskustelemassa sopimuksesta ja tutustumassa Unitedin kotiareenaan Audi Fieldiin.

United-luotsi Ben Olsen oli vielä varovainen kommentoidessaan Rooney-siirtoa, mutta myönsi kiinnostusta olevan englantilaiskärkeen.

– Kiinnostusta löytyy meidän puoleltamme Wayne Rooneyhin, ja uskomme myös hänen leirinsä olevan kiinnostuneita siirrosta meille. Toivon todella, että siirto menee läpi, koska hän on erittäin hyvä pelaaja ja hän olisi upea lisä sarjallemme, Olsen kommentoi Rooney-huhuja.

Katso tästä Rooneyn maaleja miehen viimeisiltä kausilta Englannista.

https://youtu.be/jE6PWwjTZQo

 

Tuoreimmat

162 ottelua NHL:ssä pelannut Joe Morrow siirtyy Porin Ässiin

Ässät on tehnyt loppukauden mittaisen sopimuksen puolustaja Joe Morrow’n kanssa. 28-vuotias kanadalaispuolustaja on pelannut urallaan 162 NHL-ottelua, 174 AHL-ottelua ja 22 KHL-ottelua.

Veikkausliigan pelaajasiirrot kaudella 2020-2021

Katso päivittyvästä artikkelista kaikki Veikkausliigan pelaajasiirrot kaudella 2020-2021.

Red Bull Läpimurto: Jakso 15 – Wisehockeyn älykiekkotilastot

Mitä älykiekkotilastoja Liiga-pelaajat seuraavat itse? ed Bull Läpimurto -dokumenttisarjan kolmannen kauden 15. jaksossa tutustutaan Wisehockeyn älykiekkotilastoihin.

Video: FC Barcelonan tiki-taka jalkapallo oli parhaimmillaan taidetta

FC Barcelona oli usean vuoden ajan maailman paras joukkue. Barcan pelaamista oli yksinkertaisesti maagista katsella, kun Lionel Messi, Andres Iniesta, Sergio Busquets, Cesc Fabregas ja keskikentän moottorina operoinut Xavi pitivät vastustajia pilkkanaan.

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.