Willy Caballero teki vuoden jatkosopimuksen Chelsean kanssa

Champions League | Willy Caballero teki vuoden jatkosopimuksen Chelsean kanssa - Willy Caballero ja Chelsea ovat solmineet yksivuotisen jatkosopimuksen. 38-vuotiaan argentiinalaisen konkarimaalivahdin aikaisempi sopimus olisi päättynyt kesäkuussa.

Willy Caballero ja Chelsea ovat solmineet yksivuotisen jatkosopimuksen. Asiasta uutisoi mm. The Telegraph. 38-vuotiaan kokeneen argentiinalaisveskarin uusi sopimus Chelsean kanssa umpeutuu keväällä 2021. Caballeron aikaisempi sopimus olisi päättynyt kesäkuussa.

Kakkosveskarin roolia lontoolaisseurassa hoitava Caballero on pelannut tämän kauden aikana yhdeksässä ottelussa Chelsean maalilla. Edellisillä kausilla Chelsean maalia lähinnä FA Cupissa ja Liigacupissa vartioinut Caballero alkoi saamaan luottoa manageri Frank Lampardilta helmikuussa, kun Lampard penkitti ykkösmaalivahdin viittaa kantaneen Kepan.

Caballero siirtyi lontoolaisseuraan kesällä 2017 ilmaisella siirrolla Manchester Citystä.

Alle 20-vuotiaiden maailmanmestaruuden vuonna 2001 voittanut maalivahti on pelannut uransa aikana myös Argentiinan A-maajoukkueessa viisi ottelua. Chelsean kanssa hän on voittanut kerran Eurooppa-liigan sekä kerran Englannin FA Cupin.

Tuoreimmat

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.