Winnipegille surullisia uutisia – tähtihyökkääjä viikkoja sivussa

NHL | Winnipegille surullisia uutisia - tähtihyökkääjä viikkoja sivussa - NHL-seura Winnipeg Jets joutuu tulemaan seuraavat viikot toimeen ilman Nikolaj Ehlersiä. Tanskalaishyökkääjä kärsii olkapäävammasta.

NHL-seura Winnipeg Jets joutuu tulemaan seuraavat viikot toimeen ilman Nikolaj Ehlersiä. Tanskalaishyökkääjä kärsii olkapäävammasta.

Ehlers loukkaantui perjantain ja lauantain välisenä yönä Suomen aikaa pelatussa ottelussa Pittsburghia vastaan. Pittsburghin Sidney Crosby taklasi Ehlersiä puhtaasti, mutta tanskalainen loukkasi tilanteessa olkapäänsä.

Winnipegin päävalmentaja Paul Maurice vahvisti lauantaina TSN:n toimittaja Brian Munzille, että Ehlers on sivussa jopa helmikuun puoliväliin asti.

22-vuotiaan Ehlersin loukkaantuminen on Winnipegille iso takaisku, sillä hän on muodostanut tehokkaan hyökkäysketjun yhdessä Blake Wheelerin ja Mark Scheifelen kanssa. Ehlers on Winnipegin kuudenneksi paras pistemies tehoilla 15+12=27

Ehlersin loukkaantumiseen johtaneen tilanteen näet alla olevalta videolta.

Tuoreimmat

162 ottelua NHL:ssä pelannut Joe Morrow siirtyy Porin Ässiin

Ässät on tehnyt loppukauden mittaisen sopimuksen puolustaja Joe Morrow’n kanssa. 28-vuotias kanadalaispuolustaja on pelannut urallaan 162 NHL-ottelua, 174 AHL-ottelua ja 22 KHL-ottelua.

Veikkausliigan pelaajasiirrot kaudella 2020-2021

Katso päivittyvästä artikkelista kaikki Veikkausliigan pelaajasiirrot kaudella 2020-2021.

Red Bull Läpimurto: Jakso 15 – Wisehockeyn älykiekkotilastot

Mitä älykiekkotilastoja Liiga-pelaajat seuraavat itse? ed Bull Läpimurto -dokumenttisarjan kolmannen kauden 15. jaksossa tutustutaan Wisehockeyn älykiekkotilastoihin.

Video: FC Barcelonan tiki-taka jalkapallo oli parhaimmillaan taidetta

FC Barcelona oli usean vuoden ajan maailman paras joukkue. Barcan pelaamista oli yksinkertaisesti maagista katsella, kun Lionel Messi, Andres Iniesta, Sergio Busquets, Cesc Fabregas ja keskikentän moottorina operoinut Xavi pitivät vastustajia pilkkanaan.

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.