Wycombe Wanderers nousi ensimmäistä kertaa 130-vuotisen historiansa aikana Mestaruussarjaan

Jalkapallo | Wycombe Wanderers nousi ensimmäistä kertaa 130-vuotisen historiansa aikana Mestaruussarjaan - Vuonna 1887 perustettu jalkapalloseura Wycombe Wanderers nousi ensimmäistä kertaa yli 130-vuotisen historiansa aikana Englannin toiseksi korkeimmalle sarjatasolle eli Mestaruussarjaan.
Adebayo Akinfenwa nähdään ensi kaudella Championshipissa.

Vuonna 1887 perustettu jalkapalloseura Wycombe Wanderers nousi ensimmäistä kertaa yli 130-vuotisen historiansa aikana Englannin toiseksi korkeimmalle sarjatasolle eli Mestaruussarjaan. Wycomben nousu varmistui maanantai-iltana, kun se voitti Wembleyllä pelatussa Ykkösliigan nousupudotuspelien finaalissa Oxford Unitedin lukemin 2–1.

Gareth Ainsworthin luotsaama Wycombe pelasi League Onessa kaksi edellistä kautta. Wycomben vuonna 1990 rakennetulle kotistadionille Adams Park Stadiumille mahtuu hieman päälle 10 000 katsojaa.

Wycomben joukkueessa pelaa kulttipelaajan maineessa oleva Adebayo Akinfenwa, joka on yksi jalkapallokenttien fyysisimmistä ilmestyksistä. 38-vuotias härkämäinen englantilaishyökkääjä on tehnyt Wycomben paidassa vuodesta 2016 lähtien yli 50 maalia.

– Tarinani osoittaa, että ainoa mielipide, jolla on väliä, on mielipide, joka ihmisillä on itsestään. Olin onnekas ja siunattu, että löysin managerin ja pelaajat, jotka uskoivat minuun. Wycombe on Mestaruussarjassa, Akinfenwa hehkutti joukkuetta ja sen manageria Gareth Ainsworthia Sky Sportsin haastattelussa.

Suorat nousupaikat Mestaruussarjaan nappasivat Coventry ja Rotherham. Ykkösliigan runkosarja päättyi ennen koronapandemiaa maaliskuun alussa, mutta nousupudotuspelit aloitettiin heinäkuun alussa.

Tuoreimmat

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.