Ykkönen: Gnistanille ja MuSa:lle liigakokemusta

Jalkapallo | Ykkönen: Gnistanille ja MuSa:lle liigakokemusta - Lähes kaksi vuotta loukkaantumisen takia pelaamatta ollut Masar Ömer siirtyy Ykkösen nousijajoukkue Gnistaniin ja 39 liigaottelua pelannut Fareed Sadat Musan Salamaan.
Kuva: Gnistan / www.gnistan.fi

Masar Ömer Gnistaniin – Fareed Sadat vahvistaa Musan Salaman hyökkäystä

Ykköseen täksi kaudeksi noussut helsinkiläinen IF Gnistan julkaisi lauantaina Masar Ömerin sopimuksen. Ömer, 27, on edustanut edellisen kerran FC Honkaa kaudella 2018. Ömer pelasi loukkaantumisten takia debyyttikaudellaan Veikkausliigassa ainoastaan kolme ottelua, ja loukkaantumiskierre on pitänyt ”Matinkylän Zlatanin” sivussa kentiltä lähes kaksi vuotta. Vahvana target-hyökkääjänä tunnettu 193-senttinen Ömer on pelannut uransa aikana Ykkösessä 36 ottelussa ja viimeistellyt näissä komeat 20 maalia. Lisää voit lukea IF Gnistanin kotisivuilta.

Myös porilainen Musan Salama tiedotti uudesta hankinnasta, kun 39 ottelua Veikkausliigassa pelannut Fareed Sadat teki MuSan kanssa loppukauden sopimuksen. Sadat debytoi MuSan paidassa jo eilen AC Kajaania vastaan. Sadatilla on kokemusta myös ulkomaan kentiltä, sillä hän pelasi viime kaudella Haukarissa Islannin toisella sarjatasolla. Lisää voit lukea MuSa:n kotisivuilta.

Tuoreimmat

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.