Ykköseen pudonnut HIFK kohtaa Veikkausliigaan nousseen FC Hongan

Jalkapallo | Ykköseen pudonnut HIFK kohtaa Veikkausliigaan nousseen FC Hongan - Jalkapallon Suomen Cupissa pelataan tänään todella mielenkiintoinen ottelu, kun HIFK ja FC Honka kohtaavat Talin jalkapallohallissa kello 19.00 alkavassa ottelussa.
Kuva: Jere Nevalainen

Jalkapallon Suomen Cupissa pelataan tänään todella mielenkiintoinen ottelu, kun HIFK ja FC Honka kohtaavat Talin jalkapallohallissa kello 19.00 alkavassa ottelussa.

Panosta ottelusta ei puutu, sillä HIFK taistelee lohkonsa kärkisijoista Hongan tavoin ja yhä lähimuistissa olevat viime kauden liigakarsinnat eivät ainakaan vähennä ekstralatausta ottelusta.

HIFK:n kaksi edellistä ottelua Cupissa ovat sujuneet mallikkaasti, sillä punapaidat ovat napanneet selkeät voitot KTP:stä sekä PEPOsta heiluttaen vastustajan maaliverkkoa yhteensä seitsemän kertaan. Voittojen myötä HIFK on noussut mukaan taistelemaan jatkopaikoista ja illan otteluun lähdettäessä joukkue pitää Cup-lohkonsa kärkipaikkaa hallussaan. Toisena oleva HJK on tosin pelannut yhden ottelun HIFK:ta vähemmän.

Honka nousi viime kauden päätteeksi Veikkausliigaan juuri HIFK:n kustannuksella. Honka keikkui läpi kauden Ykkösen kärkipaikalla, mutta TPS vei lopulta kilpajuoksun dramaattisten vaiheiden päätteeksi, mutta paikka liigassa aukeni espoolaisille lopulta karsintojen kautta.

Honka on pelannut vasta yhden ottelun Suomen Cupissa, kun Vesa Vasaran suojatit voittivat Ykköseen nousseen FC KTP:n tammikuun lopussa pelatussa ottelussa maalein 1-0. Honka lähtee illan otteluun lievänä ennakkosuosikkina.

HIFK:n 18-vuotias hyökkääjä Tuukka Kurki on tehnyt kahdessa Suomen Cupin ottelussa kolme maalia. Myös toinen 18-vuotias hyökkääjä Antti Ulmanen on noussut esiin tekemällä kaksi maalia. Ulmanen debytoi viime kaudella Veikkausliigassa, mutta ei saanut luottoa Antti Muuriselta kuin yhden lisäaikaminuutin.

HIFK – FC Honka tänään kello 19.00 Talin jalkapallohallissa

Suomen Cup / Lohko D

1.HIFK32108:37
2.HJK220012:16
3.Gnistan41122:114
4.FC Honka11001:03
5.KTP31023:43
6.PEPO30032:90

 

Tuoreimmat

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.