Ykkösen maalikuningas siirtyy FF Jaroon

Jalkapallo | Ykkösen maalikuningas siirtyy FF Jaroon - Ykkösen maalikuninkuuden viime kaudella voittanut 25-vuotias brasilialaishyökkääjä Felix De Bona siirtyy Jaroon loppukauden mittaisella sopimuksella. Jaro tiedottaa De Bonan sopimuksesta verkkosivuillaan.
Kuva: FF Jaro / www.ffjaro.fi

Ykkösen maalikuninkuuden viime kaudella voittanut 25-vuotias brasilialaishyökkääjä Felix De Bona siirtyy Jaroon loppukauden mittaisella sopimuksella. Jaro tiedottaa De Bonan sopimuksesta verkkosivuillaan.

De Bona saapui Suomeen viime kaudella, jolloin hän kuului Ykkösen vaarallisimpiin hyökkääjiin. De Bona viimeisteli Ekenäs IF:n paidassa peräti 14 maalia, joilla hän myös voitti Ykkösen maalikuninkuuden. De Bona on edustanut Ekenäs IF:a myös tällä kaudella ja kymmenessä Ykkösen kamppailussa on syntynyt yksi maali.

De Bona saapui Pietarsaareen sunnuntai-iltana ja harjoitteli joukkueen kanssa ensimmäisen kerran maanantaina, mutta hän ei ole pelikelpoinen vielä keskiviikkona, kun Jaro kohtaa AC Kajaanin.

De Bona kertoo olevansa erittäin iloinen päästessään Jaron paitaan.

– Olen todella innoissani tästä mahdollisuudesta ja toivottavasti pystyn tehdä tulosta heti alusta lähtien. Tiedän, etten voi pelata vielä keskiviikkona, mutta olen valmis pelaamaan lauantaina tai milloin tahansa valmentajat ovat sitä mieltä, että olen valmis. On hauskaa olla Pietarsaaressa, täällä on hieno stadion ja kaupunki on mukava. Olen yksinkertaisesti todella iloinen päästessäni Jaroon, De Bona kertoo tyytyväisenä.

De Bona voitti siis viime kaudella Ykkösen maalikuninkuuden, mutta tämä kausi ei ole ollut toistaiseksi yhtä menestyksekäs. De Bona uskookin, että Jaron pelitapa sopii hänelle paremmin.

– Viime kausi oli minulle todella hyvä ja halusin rakentaa sen päälle myös tällä kaudella, joten ajattelin että pelaaminen Ekenäs IF:ssa olisi paras ratkaisu. Mutta siellä vaihtui valmentaja ja samalla pelitapa muuttui. Sillä oli vaikutusta myös minuun ja mahdollisuuteni olivat hieman rajalliset. Uskon, että sovin Jaroon oikein hyvin ja toivottavasti tästä tulee hyvä.

Jaro sai parin päivän sisään kaksi hyökkääjää, kun viikonloppuna varmistui Denisin paluu punapaitoihin. De Bona kertoo, että hän on jo ehtinyt juttelemaan mahdollisesta roolistaan valmennuksen kanssa.

– Olen jutellut hieman valmentajien kanssa ja on mahdollista, että pelaamme Denisin kanssa kärjessä niin, että minä pelaan hieman alempana. On varmasti mahdollista kokeilla myös joskus muotoa 4-4-2. Minä olen joukkuepelaaja ja olen varma, että saamme tämän toimimaan, De Bona kertoo päättäväisesti.

Felix De Bona on pelikelpoinen ensimmäistä kertaa tulevana lauantaina, kun Jaro kohtaa perinteisessä Jaakon Päivien lauantain ottelussa juuri De Bonan edellisen seuran, Ekenäs IF:n.

Lähde: Jaron tiedote

Tuoreimmat

162 ottelua NHL:ssä pelannut Joe Morrow siirtyy Porin Ässiin

Ässät on tehnyt loppukauden mittaisen sopimuksen puolustaja Joe Morrow’n kanssa. 28-vuotias kanadalaispuolustaja on pelannut urallaan 162 NHL-ottelua, 174 AHL-ottelua ja 22 KHL-ottelua.

Veikkausliigan pelaajasiirrot kaudella 2020-2021

Katso päivittyvästä artikkelista kaikki Veikkausliigan pelaajasiirrot kaudella 2020-2021.

Red Bull Läpimurto: Jakso 15 – Wisehockeyn älykiekkotilastot

Mitä älykiekkotilastoja Liiga-pelaajat seuraavat itse? ed Bull Läpimurto -dokumenttisarjan kolmannen kauden 15. jaksossa tutustutaan Wisehockeyn älykiekkotilastoihin.

Video: FC Barcelonan tiki-taka jalkapallo oli parhaimmillaan taidetta

FC Barcelona oli usean vuoden ajan maailman paras joukkue. Barcan pelaamista oli yksinkertaisesti maagista katsella, kun Lionel Messi, Andres Iniesta, Sergio Busquets, Cesc Fabregas ja keskikentän moottorina operoinut Xavi pitivät vastustajia pilkkanaan.

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.