Ykkösen nousijasuosikille surkeita uutisia – kolmen pelaajan kausi paketissa

Jalkapallo | Ykkösen nousijasuosikille surkeita uutisia - kolmen pelaajan kausi paketissa - KPV koki pahoja menetyksiä viime lauantaina pelatussa ottelussa AC Oulua vastaan. KPV voitti ottelun 1-0, mutta kokkolalaiset saivat ottelun jälkeen todella huonoja uutisia sairastuvan puolelta.

KPV koki pahoja menetyksiä viime lauantaina pelatussa ottelussa AC Oulua vastaan. KPV voitti ottelun 1-0, mutta kokkolalaiset saivat ottelun jälkeen todella huonoja uutisia sairastuvan puolelta.

Timo Rauhala ja Patrick Poutiainen loukkaantuivat ja ovat alaraajavammojen takia loppukauden sivussa. Myös kolumbialaisen Brayan Bermudezin Jaro-ottelussa saama vamma osoittautui niin pahaksi, että hän ei ehdi kuntoutumaan kauden otteluihin.

Joonas Myllymäki on vielä sivussa pidemmän aikaa, Milos Josimov on kuntoutunut jo harjoitusvahvuuteen.

KPV on Ykkösessä kuuden kierroksen jälkeen toisena 11 sarjapisteellä. Veikkausliigasta viime kaudella pudonnut HIFK johtaa Ykköstä 13 pisteellä.

Ykkönen jatkuu lauantaina 9.6. täydellä viiden ottelun kierroksella. KPV kohtaa kotikentällään kahdeksantena olevan Klubi 04:n. Coolbetin kerroin KPV:n voitolle on 1,37 ja altavastaajana otteluun lähtevä Klubi 04 saa voittokertoimeksi 9,00.

Ykkönen / Seuraava kierros

la 9.6. 17:00 AC Kajaani – EIF
la 9.6. 17:00 AC Oulu – FF Jaro
la 9.6. 17:00 Haka – JJK
la 9.6. 17:00 HIFK – KTP
la 9.6. 17:00 KPV – Klubi 04

Elisa Viihde Sport ja Fanseat näyttävät kaikki Ykkösen ottelut suorina lähetyksinä. 

Tuoreimmat

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.