Ykkösen nousutaisto tiivistyy – HIFK ja EIF tasapisteissä

Jalkapallo | Ykkösen nousutaisto tiivistyy - HIFK ja EIF tasapisteissä - Jalkapallon Miesten Ykkösessä pelattiin maanantai-iltana kolme ottelua.
Kuva: Riku Laukkanen

Jalkapallon Miesten Ykkösessä pelattiin maanantai-iltana kolme ottelua.

Ennen maanantaita Ykkösen kärjessä ollut EIF jäi Kotkassa KTP:n vieraana 1-1 (0-0) tasapeliin. Atte Sihvonen vei tammisaarelaiset 1-0 vierasjohtoon reilun tunnin pelin jälkeen. KTP:n Quincy Osei tasoitti loppulukemat 1-1:een kauden toisella maalillaan 82. minuutilla. KTP jatkaa sarjataulukossa kuudentena 26 pisteellä.

HIFK ja FC Haka kohtasivat Helsingissä kolmatta ja viimeistä kertaa tämän kauden Ykkösessä. HIFK nousi Ykkösen kärkeen voittamalla Hakan lukemin 2-0 Nandon ja Pekka Sihvolan maaleilla. HIFK:lla ja EIF:lla on molemmilla 36 sarjapistettä, mutta HIFK:n maaliero on kaksi maalia enemmän plussalla. Kolmantena oleva KPV on vain kahden pisteen päässä HIFK:sta ja EIF:sta.

Neljän ottelun tappiottoman putkensa HIFK-tappiolla päättänyt Haka jatkaa sarjataulukossa neljäntenä 29 sarjapisteellä.

Pietarsaaressa FF Jaro päätti kuuden ottelun voitottoman putkensa kaatamalla sarjajumbo Klubi 04:n lukemin 2-0. Jaron maaleista vastasivat Felix De Bona sekä Thomas Kula. Jaro jatkaa seitsemäntenä 24 sarjapisteellä ja Klubi 04 viimeisenä 12 sarjapisteellä.

Klubi 04:n ja toiseksi viimeisenä olevan JJK:n piste-ero on vain kolme pistettä. Joukkueet kohtaavat toisensa seuraavalla kierroksella Helsingissä.

Ykkönen / Seuraavat ottelut
la 1.9. 16:00 FF Jaro – KPV
la 1.9. 17:00 AC Kajaani – KTP
la 1.9. 17:00 AC Oulu – HIFK
la 1.9. 17:00 Klubi 04 – JJK
su 2.9. 18:30 EIF – FC Haka

Tuoreimmat

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.