Yleisurheilun EM-kisat on peruttu

Urheilu247 - urheilu-uutisia ja urheilumaailman tapahtumia

Yleisurheilun EM-kisat on peruttu koronaviruspandemian takia. Kisat oli tarkoitus järjestää elokuun lopussa Ranskan pääkaupungissa Pariisissa.

Ranskalaislehti L’Equipe kertoo verkkosivuillaan, että kisoja ei siirretä myöhempään ajankohtaan, vaan ne on peruttu kokonaan. Päätöksen asiasta tekivät Euroopan yleisurheiluliitto ja Ranskan yleisurheiluliitto.

– Olemme käyneet paljon keskusteluja viimeisen kuukauden aikana. Tutkimme loppuun asti kaikki mahdollisuudet, mutta jouduimme valitettavasti tekemään tämän päätöksen, EM-kisojen järjestelytoimikunnan puheenjohtaja Jean Gracia kertoi L’Equipelle.

Tokion olympialaiset siirtyivät aikaisemmin ensi vuodelle, joten tänä vuonna ei nähdä lainkaan yleisurheilun arvokisoja. Myös kaikki Timanttiliigan kilpailut touko- ja kesäkuulta on tähän mennessä peruttu.

Lähde: L’Equipe

Tuoreimmat

Ykkönen: Gnistanille ja MuSa:lle liigakokemusta

Lähes kaksi vuotta loukkaantumisen takia pelaamatta ollut Masar Ömer siirtyy Ykkösen nousijajoukkue Gnistaniin ja 39 liigaottelua pelannut Fareed Sadat Musan Salamaan.

Veikkausliigan avauskierroksella tehtiin yhteensä 21 maalia

Veikkausliigan ensimmäisen ottelukierroksen kuudessa pelissä tehtiin yhteensä 21 maalia, eli ottelukohtainen maalikeskiarvo oli 3,5 osumaa.

Video: Teemu Selänne teki spagaatin suorassa TV-lähetyksessä

Jääkiekkolegenda Teemu Selänne teki vuonna 2018 Pyeongchangin talviolympialaisissa erikoisen tempun suorassa Eurosportin TV-lähetyksessä, kun hän hävisi aiemmin asetetun vedon.

Kärpiltä huippuhankinta – Libor Sulak siirtyy Ouluun

Oulun Kärpät on solminut yksivuotisen sopimuksen puolustaja Libor Sulakin kanssa. Tsekkiläinen Sulak, 26, edusti viime kaudella KHL:n Severstal Cherepovetsia ja Liigan KooKoota.

Lue myös nämä