Yleisurheilun EM-kisat on peruttu

Urheilu247 - urheilu-uutisia ja urheilumaailman tapahtumia

Yleisurheilun EM-kisat on peruttu koronaviruspandemian takia. Kisat oli tarkoitus järjestää elokuun lopussa Ranskan pääkaupungissa Pariisissa.

Ranskalaislehti L’Equipe kertoo verkkosivuillaan, että kisoja ei siirretä myöhempään ajankohtaan, vaan ne on peruttu kokonaan. Päätöksen asiasta tekivät Euroopan yleisurheiluliitto ja Ranskan yleisurheiluliitto.

– Olemme käyneet paljon keskusteluja viimeisen kuukauden aikana. Tutkimme loppuun asti kaikki mahdollisuudet, mutta jouduimme valitettavasti tekemään tämän päätöksen, EM-kisojen järjestelytoimikunnan puheenjohtaja Jean Gracia kertoi L’Equipelle.

Tokion olympialaiset siirtyivät aikaisemmin ensi vuodelle, joten tänä vuonna ei nähdä lainkaan yleisurheilun arvokisoja. Myös kaikki Timanttiliigan kilpailut touko- ja kesäkuulta on tähän mennessä peruttu.

Lähde: L’Equipe

Tuoreimmat

Francesco Totti 44 vuotta – katso ”Il Capitanon” uran 10 hienointa maalia!

Francesco Totti täyttää 44 vuotta. AS Roman ja Italian maajoukkueen jalkapallolegenda Francesco Totti lopetti vuonna 1993 alkaneen ammattilaisuransa kauden 2017 päätteeksi. "Il Capitanon" viimeiseksi otteluksi...

Winnipeg-hyökkääjä Joona Luoto lainalle HIFK:hon

NHL-seura Winnipeg Jets lainaa marraskuun loppuun asti hyökkääjä Joona Luodon HIFK:hon. 22- vuotias hyökkääjä pelasi viime kaudella NHL:ssä 16 ottelua.

FC Inter jatkaa Jose Riveiron komennossa

FC Inter on solminut ensi kauden kattavan jatkosopimuksen päävalmentaja José Riveiron kanssa. Myös hänen valmennustiimissään toimivat apuvalmentaja Sergio Almenara ja fysiikkavalmentaja Michel Bellver ovat tehneet jatkosopimukset samalle ajalle.

Kaksinkertainen Stanley Cup-voittaja Patric Hörnqvist siirtyy Floridaan

33-vuotias ruotsalaishyökkääjä Patric Hörnqvist jatkaa NHL-uraansa Florida Panthersin riveissä. Lue lisää.

Lue myös nämä