Yleisurheilun EM-kisat on peruttu

Urheilu247 - urheilu-uutisia ja urheilumaailman tapahtumia

Yleisurheilun EM-kisat on peruttu koronaviruspandemian takia. Kisat oli tarkoitus järjestää elokuun lopussa Ranskan pääkaupungissa Pariisissa.

Ranskalaislehti L’Equipe kertoo verkkosivuillaan, että kisoja ei siirretä myöhempään ajankohtaan, vaan ne on peruttu kokonaan. Päätöksen asiasta tekivät Euroopan yleisurheiluliitto ja Ranskan yleisurheiluliitto.

– Olemme käyneet paljon keskusteluja viimeisen kuukauden aikana. Tutkimme loppuun asti kaikki mahdollisuudet, mutta jouduimme valitettavasti tekemään tämän päätöksen, EM-kisojen järjestelytoimikunnan puheenjohtaja Jean Gracia kertoi L’Equipelle.

Tokion olympialaiset siirtyivät aikaisemmin ensi vuodelle, joten tänä vuonna ei nähdä lainkaan yleisurheilun arvokisoja. Myös kaikki Timanttiliigan kilpailut touko- ja kesäkuulta on tähän mennessä peruttu.

Lähde: L’Equipe

Tuoreimmat

162 ottelua NHL:ssä pelannut Joe Morrow siirtyy Porin Ässiin

Ässät on tehnyt loppukauden mittaisen sopimuksen puolustaja Joe Morrow’n kanssa. 28-vuotias kanadalaispuolustaja on pelannut urallaan 162 NHL-ottelua, 174 AHL-ottelua ja 22 KHL-ottelua.

Veikkausliigan pelaajasiirrot kaudella 2020-2021

Katso päivittyvästä artikkelista kaikki Veikkausliigan pelaajasiirrot kaudella 2020-2021.

Red Bull Läpimurto: Jakso 15 – Wisehockeyn älykiekkotilastot

Mitä älykiekkotilastoja Liiga-pelaajat seuraavat itse? ed Bull Läpimurto -dokumenttisarjan kolmannen kauden 15. jaksossa tutustutaan Wisehockeyn älykiekkotilastoihin.

Video: FC Barcelonan tiki-taka jalkapallo oli parhaimmillaan taidetta

FC Barcelona oli usean vuoden ajan maailman paras joukkue. Barcan pelaamista oli yksinkertaisesti maagista katsella, kun Lionel Messi, Andres Iniesta, Sergio Busquets, Cesc Fabregas ja keskikentän moottorina operoinut Xavi pitivät vastustajia pilkkanaan.

Lue myös nämä