Yli 600 NHL-ottelun Kyle Quincey HIFK:n riveihin

Helsingin IFK tiedottaa kotisivuillaan, että se on tehnyt kauden 2018–2019 kattavan sopimuksen puolustaja Kyle Quinceyn kanssa. 33-vuotias kanadalainen on pelannut urallaan NHL:ssä 586 runkosarja- ja 56 pudotuspeliottelua. Viime kaudella Quincey pelasi Minnesota Wildissa.

Quincey on edustanut NHL:ssä Detroit Red Wingsiä, Los Angeles Kingsiä, Colorado Avalanchea, New Jersey Devilsiä, Columbus Blue Jacketsia ja Minnesotaa. NHL:n runkosarjassa hän on tehnyt tehot 36+122=158. AHL:ssä Quincey on pelannut ammattilaisuransa alkuvaiheessa kolmella kaudella yhteensä 201 ottelua.

– Neuvotteluissa oli alusta lähtien hyvä henki ja on todella hienoa, että saamme näin kovan tason pelaajan IFK:hon. Saimme vahvistettua joukkuetta raudanlujalla ammattilaisella ja juuri sellaisilla vahvuuksilla, joita etsimme, kommentoi IFK:n urheilujohtaja Tobias Salmelainen.

– Oikeata pelaajaa etsittiin pitkään ja odotus kannatti, sillä saamme todella kovan tason monipuolisen puolustajan, joka jaksaa isoja peliminuutteja ja on pelannut urallaan 600 ottelua maailman parhaassa sarjassa, sanoo IFK:n päävalmentaja Ari-Pekka Selin.

Tästä pääset katsomaan Kyle Quinceyn tilastot.

Quincey saapuu Suomeen ensi viikon alussa.

Tuoreimmat

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.