Zdeno Chara siirtyy Washington Capitalsiin

NHL | Zdeno Chara siirtyy Washington Capitalsiin - Kaudesta 2006-2007 lähtien Boston Bruinsin kapteenina toiminut Zdeno Chara on tehnyt yksivuotisen sopimuksen Washington Capitalsin kanssa.

Kaudesta 2006-2007 lähtien Boston Bruinsin kapteenina toiminut Zdeno Chara on tehnyt yksivuotisen sopimuksen Washington Capitalsin kanssa. Kaksi kertaa NHL:n parhaaksi puolustajaksi valitun slovakialaisjärkäleen sopimuksen arvo on 795 000 dollaria, eli noin 650 000 euroa.

43-vuotias Chara voitti Bostonissa pelatessaan Stanley Cupin keväällä 2011. Hän toimi joukkueen kapteenina vuodesta 2007 aina viimeiseen otteluunsa asti. Charan sopimus Bostonin kanssa päättyi viime kauteen.

– Boston Bruins on kertonut minulle, että he suunnittelevat etenevänsä lukuisten nuorten ja lahjakkaiden pelaajiensa kanssa ja kunnioitan sitä päätöstä, Chara kirjoitti Instagram-tilillään.

– Valitettavasti aikani ylpeänä Bruins-kapteenina on päättynyt. Haluan kiittää kaikkia intohimoisia ja uskollisia Bruins-faneja, jotka jakoivat ylä- ja alamäet viimeisen 14 vuoden ajan. Olette kohdelleet minua ja perhettäni kuin omaa perhettä ja olen siitä aina kiitollinen. Kiitos.

Tuoreimmat

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.