Zinedine Zidane kommentoi Paul Pogban siirtohuhuja: ”Hölynpölyä”

Jalkapallo | Zinedine Zidane kommentoi Paul Pogban siirtohuhuja:

Kesä lähestyy kovaa vauhtia. Se tarkoittaa jalkapallossa usein myös sitä, että siirtohuhut alkavat käymään entistä kuumempana.

Yksi tulevan kesän siirtoikkunan mielenkiintoisimmista seikoista lienee se, aikooko englantilaista Manchester Unitedia edustava Ranskan maajoukkueskeskikenttäpelaaja Paul Pogba vaihtaa maisemaa. Pogba ollaan yhdistetty erittäin vahvasti espanjalaiseen suurseura Real Madridiin.

Real Madridin ranskalaismanageri Zinedine Zidane onkin saanut vastailla viime viikkoina pitkälti samoihin kysymyksiin – onko Pogba saapumassa Madridiin?

Zidane itse tuntuu jo kyllästyneen vastaamaan samaan aiheeseen.

– Pogba on hyvä jalkapalloilija ja tunnen hänet henkilökohtaisesti. En silti jaksaisi enää puhua samasta aiheesta. Huhut ovat täyttä hölynpölyä, Zidane tuhahti espanjalaismedialle lauantaina sunnuntaina pelattavan Real Madrid-Villarreal ottelun ennakkolehdistötilaisuudessa.

Pogba on sanonut aikaisemmin medialle, että jos hän lähtee Manchester Unitedista, niin häntä kiinnostaisi pelaaminen Real Madridissa. Lisäksi Zidane on useampaan otteeseen hehkuttanut Pogbaa jalkapalloilijana.

– Pidän hänestä pelaajana todella paljon, eikä siinä ole mitään uutta. Jos vielä kysytte Pogbasta, niin kerron teille, että hän on Manchester Unitedin pelaaja. Hän on hyvä pelaaja, mutta edustaa Unitedia. Saa nähdä mitä siirtoikkunan aikana tapahtuu, kun kausi päättyy, Zidane sanoi.

Pogban lisäksi myös mm. Chelsean supertähti Eden Hazard on yhdistetty siirtohuhuissa Real Madridiin. Espanjalaislehti Marca uutisoi aiemmin, että Hazardin siirto Real Madridiin olisi jo viimeisiä sopimusteknisiä asioita vaille sinetöity.

Tuoreimmat

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.