Zlatan Ibrahimovic allekirjoitti yksivuotisen jatkosopimuksen AC Milanin kanssa

Zlatan saapui sunnuntaina Milanoon ja allekirjoitti yksivuotisen jatkosopimuksen AC Milanin kanssa.

Lokakuun alussa 39 vuotta täyttävä ruotsalaisjalkapalloilija Zlatan Ibrahimovic ja AC Milan neuvottelivat pitkään jatkosopimuksesta. Lopulta AC Milan suostui maksamaan La Gazzetta dello Sport -lehden mukaan Ibrahimovicille seitsemän miljoonaa euroa ensi kauden kattavasta sopimuksesta.

– Halusin palata kotiin. Nyt voimme aloittaa työnteon saavuttaaksemme entistä parempia tuloksia. Kuten olen aina sanonut, en ole täällä maskottina, vaan tuomassa tuloksia ja saamassa Milanin takaisin sinne, johon seura kuuluu. Meillä oli hyvät puoli vuotta, mutta emme ole vielä voittaneet mitään, Zlatan totesi seuran tiedotteessa.

– Nyt meillä on mahdollisuus työskennellä alusta saakka ja tehdä uhrauksia saavuttaaksemme tavoitteemme. Olen mielestäni hyvässä kunnossa. Haluaisin vain nähdä kannattajat pian stadionilla, koska joukkue tarvitsee kannattajiaan.

Ibrahimovic siirtyi AC Milaniin kesken kauden viime tammikuussa. Zlatan teki 18 sarjaottelussa kymmenen maalia. AC Milan sijoittui viime kaudella Italian Serie A:ssa kuudenneksi. Mestaruuden seura on voittanut viimeksi vuonna 2011.

Tuoreimmat

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.